Bent u op zoek naar mooie houten garagedeuren of wilt u direct een vrijblijvende offerte? Contact & Bestellen
Open
X

Geïntegreerd in een gevel

Houten garagedeuren geïntegreerd in gevel

Mooi aan een houten sectionale garagedeur is dat een houten deur prachtig te integreren is in een gevel. Door de gevel in dezelfde stijl en hetzelfde hout te bekleden als de garagedeur kan één geheel worden gecreëerd. Het is dan niet meer te zien waar de gevel ophoudt en waar de garagedeur begint. Doordat de houten deur precies uit hetzelfde stuk hout is gesneden lopen ook de naden van het hout door in de houten planken van de gevel bekleding. Dit geeft een uitstraling aan uw woning die echt uniek is!

    

Naast de integratie in de gevel van uw woning is het wellicht ook een optie om uw voordeur van hetzelfde hout te maken. Op deze manier krijgt ook de rest van uw woning de warme uitstraling door het gebruikte hout. Bij deze voordeur kunt u ook kiezen voor een automatisch slot. Zo heeft u geen sleutel meer nodig om hem te openen maar met 1 druk op de knop gaat de voordeur open en na u valt de deur automatisch slot en sluit op 3 punten.

Graag kijken wij samen met u wat mooi is bij uw situatie. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en adviseren u graag geheel vrijblijvend. Bel ons dus geheel vrijblijvend voor een afspraak waarin we u meenemen naar alle mogelijkheden die op uw situatie van toepassing is. Wij laten u graag laten zien wat mogelijk is in de veranderingen die wij teweeg kunnen brengen aan uw woning!