Bent u op zoek naar mooie houten garagedeuren of wilt u direct een vrijblijvende offerte? Contact & Bestellen
Open
X

Houten voordeuren

Een houten garagedeur met bijpassende voordeur

Naast houten sectionaaldeuren zijn wij ook gespecialiseerd in houten voordeuren. Omdat deze deuren van harthout een moderne en eigentijdse uitstraling hebben is hier veel vraag naar. De houten voordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte houtsoort, een donkere houtsoort, een horizontale profilering of wellicht een verticale profilering? Alles is mogelijk. Wij laten graag aan u de keuze.

Omdat uw voordeur ook de ingang van uw huis is moet deze ook deze functionaliteit waar maken. De deur moet makkelijk in gebruik zijn maar ook qua uitstraling iets toevoegen aan uw woning. Wanneer u kiest voor een strakke uitvoering is het zelfs mogelijk om ook geen klink aan de buitenzijde te bevestigen. Met 1 druk op de knop gaat de deur open en zodra de deur dicht gaat, valt de deur in het slot en wordt deze automatisch vergrendeld. Ook handig als u zelf bijvoorbeeld wat minder mobiel bent.

Wanneer u kiest voor een houten voordeur naast uw houten sectionale garagedeur, dan is het ook mogelijk om uw houten voordeur in precies dezelfde stijl te maken als de garagedeur. Het wordt dan uit hetzelfde hout gesneden waardoor ook de houtnerven van de garagedeur doorlopen in uw voordeur. Bel ons gerust eens voor een afspraak of extra foto’s. Wij helpen u graag!