Bent u op zoek naar mooie houten garagedeuren of wilt u direct een vrijblijvende offerte? Contact & Bestellen
Open
X

Veiligheid

Veiligheid als basis bij een houten garagedeur van Different Doors

Naast de prachtige uitstraling die een houten sectionale garagedeur heeft, vinden wij van Different Doors de veiligheid van deze deuren, zeker zo belangrijk. Onze sectionale houten garagedeuren worden daarom uitvoerig getest op veiligheid. Zo schiet er een stalen pin in de motor wanneer de garagedeur dicht gaat. Op deze manier wordt de deur dusdanig vergrendeld dat deze niet meer geopend kan worden en is dus erg inbraak werend.

Op onze garagedeuren zit ook een automatische stop. Dit zorgt ervoor dat wanneer er iemand onder de deur komt deze automatisch stopt en bij een volgende klik weer direct naar boven open gaat (en dus niet verder naar beneden). Zo zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart voor een houten garagedeur kunt kiezen en u zich dus geen zorgen over veiligheid hoeft te maken.

Veiligheid is een van onze kwaliteitskenmerken. Door u een optimale veiligheid te garanderen kunt u kiezen voor een prachtige uitstraling van de houten deuren van Different Doors. Wij willen dat u en uw bezittingen goed beschermd zijn, ook als u even niet thuis bent. Maakt u zich dus geen zorgen, veiligheid is bij ons standaard.