Bent u op zoek naar mooie houten garagedeuren of wilt u direct een vrijblijvende offerte? Contact & Bestellen
Open
X

Over Different Doors

Omdat houten sectionaaldeuren uniek zijn en een maatproduct is, spreidt het werkgebied van Different Doors zich ver uit: door heel Nederland maar ook daarbuiten. Zo hebben we onlangs houten sectionaaldeuren geplaatst in Polen en Parijs. Maar ook in heel Nederland bijvoorbeeld in Laren, Blaricum, Amsterdam en Eindhoven maar ook in Elsloo en Maastricht.

Voor ons is niets te gek. Dat bewijzen wij al vele jaren met tevreden klanten in Nederland en daarbuiten. Aanvragen voor echt een uniek product zijn voor ons de drijfveer om steeds iets unieks te creëren naar uw wensen. Of dat nu in het noorden, zuiden, oosten of westen is maakt voor ons niets uit. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en ons werkgebied ook.

Door het unieke product wat Different Doors u kan bieden gaan wij graag de grens over om meer mensen kennis te laten maken met houten sectionaaldeuren. Wilt u ook kennis maken met onze houten deuren? Bel dan geheel vrijblijvend eens voor een eerste gesprek. Wij laten u graag foto’s zien van onze eerdere projecten en nemen dan ook verschillende soorten houtmonsters mee. Zo kunt u een eerste indruk krijgen van het product en kijken of dit wellicht ook iets is voor uw woning.