Unieke verticale sectionaaldeur

Geplaatst juni 6, 2013 · in Blog

Wat tot voor kort onmogelijk leek, wordt door Different Doors gerealiseerd: de verticale sectionaaldeur!

Is een houten sectionaaldeur met horizontale profilering niet uniek genoeg voor u? Dan kunt u tegenwoordig kiezen voor een sectionaaldeur van hout met verticale profilering. De deur wordt perfect op maat gemaakt en oogt vrijwel naadloos. Tevens is de verticale garagedeur op precies dezelfde manier te openen als alle andere sectionaaldeuren.

De mogelijkheden en extra’s

Een sectionaaldeur met verticale profilering is leverbaar in verschillende houtsoorten, zoals: Meranti, Red Cedar, Eiken en vele andere. Wilt u graag uw deur geïntegreerd in de gevel of een voordeur in dezelfde stijl? Ook dit is allemaal mogelijk bij Different Doors. Doordat de gevel of voordeur bekleed wordt met hetzelfde hout als uw sectionaaldeur, creëren we een mooi geheel. Dit geeft een unieke uitstraling aan uw woning!

De veiligheid van uw verticale sectionaaldeur

Uw deur moet natuurlijk een prachtige uitstraling hebben, maar de veiligheid van de deur is voor ons zeker zo belangrijk. Different Doors kent een tweetal kenmerken die de veiligheid van uw deur verbeteren:

  • Inbraak werend: een stalen pin schiet in de motor, wanneer de deur dicht gaat. Dit zorgt ervoor dat deur vergrendeld is en niet meer geopend kan worden.
  • Automatische stop: zodra er iemand onder uw deur komt, stopt deze automatisch en gaat bij de volgende klik weer naar boven open.

Naast het feit dat veiligheid bij ons de standaard is, krijgt u 10 jaar all-in garantie op heel uw deur!

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verticale sectionaaldeur van Different Doors? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Unieke_verticale_sectionaaldeur